Jablotron Villalarm/företagslarm med smarta hemmetfunktioner:
JA-100 är ett nytt revolutionerande larmsystem med ett smart kontroll- och styrsystem. Det är inte bara en heltäckande lösning för att skydda personer och egendom mot inbrott, brand och andra risker. Det integrerar även smarta och lättanvända funktioner för en smidig och intelligent styrning av ditt hem eller företag.Systemet hanterar installation av såväl trådlösa som trådkopplade enheter via systemets buss. Det kan flexibelt anpassas till de höga krav som ställs för stora företag liksom enklare behov för mindre byggnader och hem. Systemet har en unik logisk manöverpanel och kan enkelt hanteras av användaren. JA-100 är ett professionellt säkerhetssystem som kräver professionell installation av en utbildad installatör.JA-100 finns med TELE, LAN eller GSM larmsändare.
ja-100_dimma_videoMinimera risken för stöld med 97%. Larm med dimma, inferno ljudbarriär och oslagbar videoövervakning med larmcentral.

ska0308rmavbild-2015-07-30-kl.-09.47.31Stoppa tjuven redan innan något händer
Att tidigt få indikation på olovligt intrång är en stor fördel. Ingen förövare är intresserad av uppmärksamhet ut. Det innebär också att man kan ha fullt larmat samtidigt som man är hemma.
Koppla till våra kraftiga spotlights och Infernosirén för utomhusbruk så kommer det att ge omedelbar uppmärksamhet. Skulle det mot förmodan inte avskräcka så utlöser dimman inne efter att ytterligare detektorer utlöser och det gör det oerhört svårt att genomsöka eller hitta något alls. Det kan till och med vara besvärligt att hitta ut.

Med JA-100 systemet finns det nästan obegränsade möjligheter att undvika intrång.Optex Wireless Early Intruder Detection English